Stalen producten op maat gemaakt door Staal Style stalen deuren en interieur
Op maat gemaakte stalen taatsdeuren stalen deuren door Staal Style hotelchique interieur

wat is de prijs van een stalen deur

op maat gemaakt naar jouw wensen

De prijs van een stalen binnendeur hangt helemaal af van je wensen. De stalen deuren van Staal Style worden dan ook op maat en geheel naar jouw wens én budget gemaakt. Kies je voor een stalen taatsdeur, een stalen scharnierdeur of stalen zelfsluitende vouwdeuren? Afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden in je interieur maken we een voorstel op maat en spreken we een prijs af, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Alle stalen binnendeuren van Staal Style zijn altijd voorzien van een hoogwaardige poedercoating in alle beschikbare kleuren. We geven je hier graag informatie, inspiratie en uitleg over de verschillende mogelijkheden voor jouw interieur. 

Stalen binnendeuren deur van staal taatsdeuren op maat gemaakt door staal style

Kies jouw type stalen binnendeur

Allereerst is er de keuze uit verschillende types stalen binnendeuren. De vlakverdeling van de stalen deuren en de keuze voor het type glas (hoogwaardig veiligheidsglas) zijn allemaal naar jouw specifieke wens en budget aan te passen. We bepalen van tevoren de prijs van de stalen deur.
• stalen taatsdeuren
• stalen scharnierdeuren
• stalen schuifdeuren
• stalen loftdeuren
• stalen harmonicadeuren

Staal Style maakt stalen (taats)deuren op maat, exclusieve stalen vouw- en harmonicadeuren

geef je interieur een metamorfose met stalen binnendeuren

Mogelijk heb je al een type binnendeur en ontwerp in gedachten, anders zijn we je graag behulpzaam met een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en interieur. Kies je voor een stalen taatsdeur, die door scharnieren boven en onder, in twee richtingen opent, voor stalen schuif- of harmonicadeuren om ruimte te besparen òf toch voor een stalen scharnierdeur? We adviseren je altijd vooraf vakkundig en professioneel en komen altijd vóór plaatsing bij je thuis inmeten om te zorgen dat we jouw stalen binnendeuren zo optimaal mogelijk kunnen monteren en ook de prijs van de stalen deur vooraf kunnen bepalen. Zo leveren we de mooiste eyecatchers voor jouw interieur.

Stalen taatsdeur, raamkozijn en trap visgraatvloer door Staal Style

Stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur is een binnendeur die slank oogt en zonder kozijn geïnstalleerd kan worden. De stalen taatsdeur scharniert namelijk aan de boven en onderkant en kan hierdoor in twee richtingen openen. Deze binnendeuren van Staal Style zijn bovendien voorzien van een uniek softclose- en opensysteem waardoor de deuren gemakkelijk open en dicht vallen. Lees meer over de voordelen van een taatsdeur.

Zelfsluitende stalen harmonicadeur vouwdeur in kamer met visgraatvloer door Staal Style

Stalen harmonicadeuren voor binnen en buitenruimte

Staal Style heeft voor deze bijzondere binnendeuren in eigen fabriek een uniek zelfsluitend systeem ontwikkeld. Deze stalen vouw- of harmnicadeuren, voorzien van dit geavanceerde systeem, openen en sluiten vanzelf. Een prachtige ruimtebesparende oplossing in je interieur omdat je de volledige breedte van de opening kunt benutten. Ontdek alle voordelen van onze stalen harmonicadeuren.

stalen binnendeuren met rookglas schuifdeuren op maat gemaakt door staal style

Stalen schuifdeuren

Een andere ruimtebesparende oplossing voor prachtige binnendeuren is een stalen schuifdeur. Deze deuren glijden langs een fluisterstille aluminium rail en openen en sluiten vanzelf op eigen kracht, dankzij het unieke softclose- en opensysteem van Staal Style. De ideale oplossing voor kleinere ruimtes. Ontdek alle mogelijkheden van stalen schuifdeuren.

Stalen scharnierdeur op maat gemaakt door Staal Style draait 180

Stalen scharnierdeuren

De stalen scharnierdeur is een binnendeur van staal die past in iedere ruimte, het is een ‘gewone’ deur. Je kunt zelf de positie van het scharnier kiezen, hierdoor kan de stalen binnendeur zowel naar links als rechts openen en zelfs 180 graden worden geopend. Een klassieke stalen scharnierdeur van Staal Style wordt altijd geleverd met een stalen kozijn dat in de opening wordt bevestigd.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN STAAL IN JOUW INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een bijzondere eye-catcher in jouw interieur? Stalen deuren, stalen harmonicadeuren, stalen kozijnen, een stalen trap of (wijn)kast? Of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op via onderstaand formulier en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je direct contact? Bel gerust voor meer informatie: 085-333 00 23

Ik ontvang graag meer informatie over:
Aanvullende wensen of opmerkingen:
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Waar kent u ons van?
Google
RTL Van Woonvilla naar Droomvilla
Facebook/Instagram
Pinterest
Overig
Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl