Stalen scharnierdeur

Op zoek naar een meer traditionele deur? Dan is de stalen scharnierdeur een goede optie. Een stalen scharnierdeur kan geplaatst worden in combinatie met glazen zijpanelen. Zo verliest de ruimte het open en ruimtelijke karakter niet. Enkel de deur is natuurlijk ook mogelijk. Door de vele opties is de stalen scharnierdeur een unieke toevoeging in iedere ruimte.

Staal Style is ontstaan uit de passie om te creëren, mooie dingen te maken en mensen blij te maken. Om die reden startte Marco Janssen in 2017 zijn nieuwe avontuur. Staal Style werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een eerlijke prijs. Marco komt graag langs om met je mee te denken over de mogelijkheden. Doordat alle projecten met de hand worden gemaakt ben je verzekerd van een exclusief stukje vakmanschap: een absolute eye-catcher!
Marco Janssen
 

Staal Style te zien bij RTL4

Staal Style is dit seizoen 'preferred supplier' van het programma "van Woonvilla naar Droomvilla"  op RTL4 en zal in meerdere afleveringen te bewonderen zijn. Kijk je met ons mee?

Onze contactgegevens

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van toepassingen met staal? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of:
Tel: +31 085-3330023
E-mail: welkom@staalstyle.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur.

De lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke
Netherlands

Meer informatie ontvangen?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze stalen loftdeuren? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.