Stalen scharnierdeur inclusief kozijn door Staal Style

stalen scharnierdeur past in iedere ruimte

Doordat de stalen scharnierdeur een ‘gewone’ deur is, past hij in iedere ruimte. Je kunt zelf de positie van het scharnier kiezen. Zo kan de deur naar links of rechts open. Verder kunnen de scharnieren zowel zichtbaar als onzichtbaar worden gemaakt. De scharnieren worden uiteraard ook gepoedercoat, dit zorgt voor een robuust en stijlvol geheel.

Stalen scharnierdeur op maat gemaakt door Staal Style draait 180
Welkom bij Staal Style eigen productie afdeling stalen deuren

Stalen deur GEleverd met stalen kozijn op maat

OPENT desgewenst 180 graden

Een klassieke stalen scharnierdeur van Staal Style wordt altijd geleverd met een stalen kozijn dat in de opening wordt bevestigd. Door middel van aanlaspaumelles wordt de deur aan het kozijn gehangen. Het kozijn wordt voorzien van een aanslag waartegen de deur magnetisch sluit, zodat er geen enkele consessie aan het ontwerp hoeft te worden gedaan. Indien je dat wenst, kan een scharnierdeur 180 graden worden geopend. 

stalen scharnierdeuren op maat gemaakt

Mogelijk heb je zelf al een ontwerp in gedachten of zoek je naar een inspirerend idee. Staal Style vertaalt je specifieke wensen, eventueel passend bij de architectuur van je woning, in een ontwerp voor jouw stalen scharnierdeuren. De vlakverdeling, de handgrepen en het beslag worden zorgvuldig op maat gemaakt. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag een offerte aan. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN STAAL IN JOUW INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een bijzondere eye-catcher in jouw interieur? Stalen deuren, stalen harmonicadeuren, stalen kozijnen, een stalen trap of (wijn)kast? Of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op via onderstaand formulier en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je direct contact? Bel gerust voor meer informatie: 085-333 00 23

Ik ontvang graag meer informatie over:
Aanvullende wensen of opmerkingen:
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Waar kent u ons van?
Google
RTL Van Woonvilla naar Droomvilla
Facebook/Instagram
Pinterest
Overig
Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl