Stalen producten op maat gemaakt door Staal Style stalen deuren en interieur
Verschillende stalen deuren op maat gemaakt door Staal Style entree met stalen taatsdeuren

Welke stalen deur is het best geschikt voor jouw interieur?

types stalen deuren

Stalen deuren zijn er in verschillende types, uitvoeringen, designs én kleuren. Afhankelijk van jouw wensen maakt Staal Style de deuren op maat die jouw interieur tot een droominterieur maken. Onderstaand vind je inspiratie en een overzicht van de mogelijkheden. Alle stalen deuren van Staal Style worden in eigen werkplaats vervaardigd van de hoogste kwaliteit materialen en voorzien van een hoogwaardige poedercoating, die in iedere ral kleur beschikbaar is. De vlakverdeling van de stalen deuren en de keuze voor het type glas zijn allemaal naar jouw specifieke wens aan te passen. 

stalen deuren op maat gemaakt door staal style goud poedercoating glazen deuren

Verschillende soorten stalen deuren 

op maat gemaakt

Staal Style vervaardigt verschillende types binnendeuren in staal. Afhankelijk van jouw wensen en je interieur kiezen we de beste oplossing.
• Stalen scharnierdeuren
• Stalen taatsdeuren
• Stalen harmonicadeuren (zelfsluitend)
• Stalen schuifdeuren of loftdeuren

Stalen scharnierdeur op maat gemaakt door Staal Style draait 180

Stalen scharnierdeuren

De stalen scharnierdeur past in iedere ruimte, het is een ‘gewone’ deur. Doordat je zelf de positie van het scharnier kunt kiezen, kan de stalen deur zowel naar links als rechts openen en kan deze zelfs 180 graden worden geopend. Een klassieke stalen scharnierdeur van Staal Style wordt altijd geleverd met een stalen kozijn dat in de opening wordt bevestigd. 

Stalen taatsdeur naar hal en woonkamer op maat gemaakt door Staal Style

Stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur scharniert aan de boven- en onderkant en hoeft dus niet in een kozijn te vallen. De stalen taatsdeuren van Staal Style scharnieren in twee richtingen en zijn voorzien van een uniek softclose- en opensysteem waardoor de deuren gemakkelijk open en dicht vallen. Lees meer over de voordelen van een taatsdeur.

Zelfsluitende stalen harmonicadeur door Staal Style op maat gemaakt

Stalen harmonicadeuren

Staal Style heeft in eigen fabriek een uniek zelfsluitend systeem ontwikkeld voor stalen harmonicadeuren. Deze stalen vouwdeuren, voorzien van dit geavanceerde systeem, openen en sluiten vanzelf. Een prachtige ruimtebesparende oplossing in je interieur omdat je de volledige breedte van de opening kunt benutten. Ontdek alle voordelen van onze stalen harmonicadeuren.

Stalen schuifdeur modern melkglas op maat gemaakt door Staal Style

Stalen schuifdeuren

De stalen schuifdeuren van Staal Style zijn zeer praktisch en ruimtebesparend doordat deze niet in de ruimte draaien. Langs een fluisterstille aluminium rail openen en sluiten de stalen schuifdeuren op eigen kracht. De ideale oplossing voor kleinere ruimtes. Ontdek de mogelijkheden van stalen schuifdeuren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN STAAL IN JOUW INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een bijzondere eye-catcher in jouw interieur? Stalen deuren, stalen harmonicadeuren, stalen kozijnen, een stalen trap of (wijn)kast? Of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op via onderstaand formulier en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je direct contact? Bel gerust voor meer informatie: 085-333 00 23

Ik ontvang graag meer informatie over:
Aanvullende wensen of opmerkingen:
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Waar kent u ons van?
Google
RTL Van Woonvilla naar Droomvilla
Facebook/Instagram
Pinterest
Overig
Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl