Stalen producten op maat gemaakt door Staal Style stalen deuren en interieur
Staal Style maakt stalen (taats)deuren op maat, exclusieve stalen vouw- en harmonicadeuren

Glazen deuren van staal 

op maat gemaakt

De stalen glazen deuren van Staal Style worden met de hand vervaardigd in eigen werkplaats. Maatwerk van de hoogste kwaliteit. Op basis van je wensen en eigen ontwerp, naar het ontwerp van een interieurarchitect òf in overleg met onze adviseurs creëeren we samen jouw droominterieur. 

Stalen taatsdeuren op maat gemaakt door Staal Style glas

Verschillende TYPES stalen glazen deuren

Wanneer je kiest voor onze stalen glazen deuren, bepalen we als eerste welke type stalen glasdeur past bij jouw interieur en jouw wensen. Een stalen glazen taatsdeur, die dankzij de scharnieren boven en onder, in twee richtingen opent en slank oogt, een stalen schuif- of harmonicadeur met glas, die ruimtebesparend werkt, òf toch een stalen glazen scharnierdeur? We adviseren je altijd vooraf vakkundig en professioneel en komen altijd vóór plaatsing bij je thuis inmeten om te zorgen dat we jouw stalen glazen deuren zo optimaal mogelijk kunnen monteren. Zo leveren we de mooiste eyecatchers voor jouw interieur.

Staal style hoogwaardig veiligheidsglas stalen glazen deur  taatsdeur

Stalen deuren met hoogwaardig gelaagd veiligheidsglas

De keuze voor de vlakverdeling van de deuren, het deurbeslag, de handgrepen, eventuele aansluitende glazen panelen én het type glas zorgen dat jouw stalen deuren prachtig passen in je interieur en dragen bij aan de exclusiviteit en het gevoel van luxe dat je wilt creëeren. 

stalen deur van glas melkglas in badkamer taatsdeur op maakt gemaak door staal style
stalen glazen deur met rookglas op maat gemaakt door staal style schuifdeur

Typen glas voor jouw stalen deur

Alle stalen deuren van Staal Style worden geleverd met hoogwaardig veiligheidsglas. Voor de keuze van het soort glas zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je het open karakter van de stalen deuren zo optimaal mogelijk behouden, dan kies je voor helder glas. Voor sommige ruimtes of passend bij je interieur kun je ook kiezen voor satijn glas, melkglas, getint- of rookglas. Wanneer je meer privacy wenst in een bepaalde ruimte of een kast wilt afsluiten, is de keuze voor rooklas of melkglas een prachtige optie. 

Verschillende soorten glas voor stalen deuren:
• helder glas
• satijn glas
• melkglas
• rookglas
• brons glas

Stalen taatsdeur, raamkozijn en trap visgraatvloer door Staal Style

gratis offerte?

We adviseren je graag bij de keuze voor het ontwerp of type glas van jouw stalen deuren. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor jouw stalen deuren van glas.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN STAAL IN JOUW INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een bijzondere eye-catcher in jouw interieur? Stalen deuren, stalen harmonicadeuren, stalen kozijnen, een stalen trap of (wijn)kast? Of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op via onderstaand formulier en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je direct contact? Bel gerust voor meer informatie: 085-333 00 23

Ik ontvang graag meer informatie over:
Aanvullende wensen of opmerkingen:
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Waar kent u ons van?
Google
RTL Van Woonvilla naar Droomvilla
Facebook/Instagram
Pinterest
Overig
Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl