Maak kennis met staal style

Staal Style is ontstaan uit de passie om te creëren, mooie dingen te maken en mensen blij te maken. Om die reden startte Marco Janssen in 2017 zijn nieuwe avontuur. Staal Style werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een eerlijke prijs. Vanuit het kantoor en de werkplaats worden door de verschillende afdelingen jouw stalen deuren, raamkozijnen of interieuroplossingen ontworpen, getekend en handmatig gefabriceerd. Het eigen montage- en chauffeursteam zorgt voor vakkundige plaatsing, meestal binnen één dag. Door het hele proces in eigen beheer te verzorgen en vervaardigen ben je verzekerd van een exclusief stukje staalvakmanschap: een absolute eye-catcher in jouw interieur!

wIJ Werken met passie

Enthousiast en gepassioneerd werkt het team van  Staal Style aan de mooiste stalen deuren en items voor jouw interieur. Maak kennis met de professionals die klaar staan om jouw wensen te vertalen in maatwerk en exclusieve eye-catchers.

Marco Janssen directeur Staal Style

marco janssen

Directeur

Marco Janssen startte Staal Style in 2017. Met zijn passie voor staal en interieur heeft hij sindsdien vol trots vele prachtige projecten mogen opleveren.

Kirsten Klapwijk office manager bij Staal Style

Kirsten 

Office Manager

Organisatietalent Kirsten is het eerste contact bij Staal Style en zij zorgt er óók voor dat je gedurende het hele fabriacgeproces van jouw stalen items op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen.

Tekenafdeling Staal Style

ONTWERP- EN 

TEKENAFDELING

Na ontvangst van je opdracht gaat onze tekenafdeling aan de slag om jouw product of project nauwkeurig vast te leggen op tekening voor de fabricage.

Welkom bij Staal Style Zaagafdeling

ZAAGAFDELING

De eerste stap is het op maat zagen van alle onderdelen en profielen van jouw (taats)deuren of wanden. De meest hoogwaardige materialen worden zo gereed gemaakt voor jouw product.

Welkom bij Staal Style eigen productie afdeling stalen deuren

PRODUCTIE

Als alle onderdelen gereed zijn worden deze samengebracht tot jouw product op maat. Allemaal handwerk van uitstluitend de beste kwaliteit materialen en hoogwaardige poedercoating. 

Bus montage in eigen beheer staal op maat Staal Style

MONTAGE

Staal Style heeft een eigen montageteam in dienst dat jouw stalen (taats)deur of stalen interieur zeer zorgvuldig monteert op locatie. Meestal gebeurt dit binnen één dag zodat je snel van jouw mooie interieur kunt genieten!

brede stalen taatsdeuren door team Staal Style

BEN JE BENIEUWD wat ons team voor jouw interieur kan betekenen?

Neem gerust vrijbijvend contact met ons op via onderstaand formulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van staal in jouw woning.

INFORMATIE AANVRAGEN?

Wil je ook stalen (taats)deuren, raamkozijnen, een stalen trap of design in staal in jouw interieur? Laat vrijblijvend je gegevens en wensen achter, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op!

Ik ontvang graag meer informatie over:
Kies een optie
Stalen deuren
Stalen raamkozijnen
Stalen terraswanden
Stalen trappen
Staal in mijn interieur
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Logo welkom bij Staal Style stalen deuren op maat gemaakt

Stalen design voor een unieke beleving en exclusieve eye-catchers in je interieur:
stalen (taats)deuren
stalen raamkozijnen
stalen terrrasschermen
• stalen trap
stalen interieuroplossingen
van woonvilla naar droomvilla

Volg ons
Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl