Stalen deuren

Een stalen deur is een mooie oplossing om separate ruimtes te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld de keuken scheiden van de eetkamer, of een kantoorruimte splitsen in meerdere delen. Doordat het licht wordt doorgelaten lijkt de ruimte niet kleiner. Stalen deuren zijn een zeer stijlvolle toevoeging aan ieder interieur.

Staal Style is ontstaan uit de passie om te creëren, mooie dingen te maken en mensen blij te maken. Om die reden startte Marco Janssen in 2017 zijn nieuwe avontuur. Staal Style werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een eerlijke prijs. Marco komt graag langs om met je mee te denken over de mogelijkheden. Doordat alle projecten met de hand worden gemaakt ben je verzekerd van een exclusief stukje vakmanschap: een absolute eye-catcher!
Marco Janssen
Onze contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van toepassingen met staal? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of:
Tel: +31 (0)85-3330023
E-mail: welkom@staalstyle.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur.

De lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke
Netherlands

Meer informatie ontvangen?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze stalen deuren? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.