Stalen terraswanden en schermen op maat gemaakt door Staal Style
Maak kennis met onze

Stalen terraswanden en schermen

Met stalen terrasschermen en -deuren kun je op een mooie manier een buitenruimte veel langer gebruiken. Van het vroege voorjaar tot late najaar is het goed toeven in een ruimte die wind- en waterdicht kan worden afgesloten.

Staal Style is ontstaan uit de passie om te creëren, mooie dingen te maken en mensen blij te maken. Om die reden startte Marco Janssen in 2017 zijn nieuwe avontuur. Staal Style werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een eerlijke prijs. Marco komt graag langs om met je mee te denken over de mogelijkheden. Doordat alle projecten met de hand worden gemaakt ben je verzekerd van een exclusief stukje vakmanschap: een absolute eye-catcher!
Stalen Raamkozijn
Marco Janssen
Stalen Scharnierdeur
 

Staal Style te zien bij RTL4

Staal Style is dit seizoen 'preferred supplier' van het programma "van Woonvilla naar Droomvilla"  op RTL4 en zal in meerdere afleveringen te bewonderen zijn. Kijk je met ons mee?

Stalen Scharnierdeur
Onze contactgegevens

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van toepassingen met staal? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of:
Tel: +31 085-3330023
E-mail: welkom@staalstyle.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur.

De lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke
Netherlands

Meer informatie ontvangen?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze stalen loftdeuren? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.