Stalen terraswanden en schermen op maat gemaakt door Staal Style
Contact

Maak kennis met onze

Stalen terraswanden en schermen

Met stalen terrasschermen en -deuren kun je op een mooie manier een buitenruimte veel langer gebruiken. Van het vroege voorjaar tot late najaar is het goed toeven in een ruimte die wind- en waterdicht kan worden afgesloten.

Staal Style is ontstaan uit de passie om te creëren, mooie dingen te maken en mensen blij te maken. Om die reden startte Marco Janssen in 2017 zijn nieuwe avontuur. Staal Style werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een eerlijke prijs. Marco komt graag langs om met je mee te denken over de mogelijkheden. Doordat alle projecten met de hand worden gemaakt ben je verzekerd van een exclusief stukje vakmanschap: een absolute eye-catcher!
Stalen Raamkozijn
Marco Janssen

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Contactgegevens Staal Style

Staal Style is gespecialiseerd in metalen binnendeuren en ramen. Deze worden op maat gemaakt in de eigen werkplaats. Met deuren en ramen van staal en glas creëert Staal Style extra ruimte en licht in uw woning of kantoor.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van toepassingen met staal? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of:

Tel: +31 (0)85-3330023
E-mail: welkom@staalstyle.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur.

De Lelie 4.1
4322 NP Scharendijke
Netherlands

Volledig handgemaakt op maat
Verzekerd van de hoogste kwaliteit
De beste materialen
Zeer sterke en hoogwaardige poedercoating