Stalen producten op maat gemaakt door Staal Style stalen deuren en interieur
Verschillende stalen deuren op maat gemaakt door Staal Style entree met stalen taatsdeuren

waar moet je op letten wanneer je kiest voor stalen deuren?

types stalen deuren

Er zijn verschillende soorten en uitvoering stalen deuren. Afhankelijk van jouw wensen maakt Staal Style de deuren op maat die jouw interieur tot een droominterieur maken. Onze deuren zijn uitsluitend gemaakt van de hoogste kwaliteit staal, dus géén aluminuim. Stalen deuren zijn kwalitatief sterker en duurzamer dan aluminium deuren. We geven je hier graag inspiratie en een overzicht van de mogelijkheden. Alle stalen deuren van Staal Style worden in eigen werkplaats vervaardigd  en voorzien van een hoogwaardige poedercoating, die in iedere ral kleur beschikbaar is. We passen de vlakverdeling van de stalen deuren en de keuze voor het type glas aan op basis van jouw specifieke wens.

stalen deuren op maat gemaakt door staal style goud poedercoating glazen deuren

stalen deuren in verschillende uitvoeringen

op maat gemaakt

Staal Style vervaardigt in eigen werkplaats verschillende types binnendeuren in staal. Afhankelijk van jouw specifieke wensen én je interieur kiezen we altijd de beste oplossing.
• Stalen scharnierdeuren
• Stalen taatsdeuren
• Stalen harmonicadeuren (zelfsluitend)
• Stalen schuifdeuren of loftdeuren

Stalen scharnierdeur op maat gemaakt door Staal Style draait 180

Stalen scharnierdeuren

De stalen scharnierdeur past in iedere ruimte, het is een ‘gewone’ deur. Je kiest zelf de positie van het scharnier, daardoor kan de stalen deur zowel naar links als naar rechts openen en kan deze zelfs 180 graden worden geopend. Een klassieke stalen scharnierdeur van Staal Style wordt altijd geleverd met een stalen kozijn dat in de opening wordt bevestigd. 

Stalen taatsdeur naar hal en woonkamer op maat gemaakt door Staal Style

Stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur, ook wel piovetdeur genoemd, scharniert aan de boven- en onderkant en hoeft dus niet in een kozijn te vallen. De stalen taatsdeuren van Staal Style scharnieren in twee richtingen en zijn voorzien van een uniek softclose- en opensysteem waardoor de deuren gemakkelijk open en dicht vallen. We vertellen je graag meer over de voordelen van stalen taatsdeuren.

Zelfsluitende stalen harmonicadeur door Staal Style op maat gemaakt

Stalen harmonicadeuren

Staal Style heeft in eigen fabriek een uniek zelfsluitend systeem ontwikkeld voor stalen harmonicadeuren. Deze stalen harmonica- of vouwdeuren, voorzien van dit geavanceerde systeem, openen en sluiten vanzelf. Een prachtige ruimtebesparende oplossing in je interieur omdat je de volledige breedte van de opening kunt benutten. Via onderstaande knop ontdek je alle voordelen van onze stalen harmonicadeuren.

Stalen schuifdeur modern melkglas op maat gemaakt door Staal Style

Stalen schuifdeuren

De op maat gemaakte stalen schuifdeuren van Staal Style zijn zeer praktisch en ruimtebesparend doordat deze niet in de ruimte draaien. Langs een fluisterstille aluminium rail openen en sluiten de stalen schuifdeuren op eigen kracht. Zo vormen ze de ideale oplossing voor kleinere ruimtes. We tonen je graag alle mogelijkheden van onze stalen schuifdeuren.

Staal style hoogwaardig veiligheidsglas stalen glazen deur  taatsdeur

Stalen deuren voorzien van  hoogwaardig  veiligheidsglas

Naast de keuze voor het type deur bepaal je ook de vlakverdeling van de deuren, het deurbeslag, de handgrepen, eventuele aansluitende glazen panelen én het type glas. Zo stel je jouw stalen binnendeuren geheel naar wens samen en zorgen we dat deze bijdragen aan de exclusiviteit en het gevoel van luxe dat je wilt creëeren in jouw interieur.  Al onze deuren zijn voorzien van hoogwaardig veiligheidsglas. Dit betekent dat u dankzij de verschillende veiligheidslagen nooit door het glas kunt vallen. 

stalen deur van glas melkglas in badkamer taatsdeur op maakt gemaak door staal style
stalen glazen deur met rookglas op maat gemaakt door staal style schuifdeur

Verschillende Typen glas voor jouw stalen deuren

Alle stalen deuren van Staal Style worden geleverd met hoogwaardig veiligheidsglas. Voor de keuze van het soort glas zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je het open karakter van de stalen deuren zo optimaal mogelijk behouden, dan kies je voor helder glas. Voor sommige ruimtes of afgestemd op je interieur kun je ook kiezen voor satijn glas, melkglas, getint- of rookglas. Wanneer je meer privacy wenst in een bepaalde ruimte of een kast wilt afsluiten, is de keuze voor rooklas of melkglas een prachtige optie. 

Verschillende soorten glas voor stalen deuren:
• helder glas
• satijn glas
• melkglas
• rookglas
• brons glas

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN STAAL IN JOUW INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een bijzondere eye-catcher in jouw interieur? Stalen deuren, stalen harmonicadeuren, stalen kozijnen, een stalen trap of (wijn)kast? Of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op via onderstaand formulier en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je direct contact? Bel gerust voor meer informatie: 085-333 00 23

Ik ontvang graag meer informatie over:
Aanvullende wensen of opmerkingen:
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Waar kent u ons van?
Google
RTL Van Woonvilla naar Droomvilla
Facebook/Instagram
Pinterest
Overig
Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl