Op maat gemaakte stalen taatsdeuren stalen deuren door Staal Style hotelchique interieur
Op maat gemaakte stalen deuren door Staal Style grote taatsdeur van staal visgraatvloer

stalen deuren op maat gemaakt

kies je eigen ontwerp stalen deuren

Om jouw interieur tot een droominterieur te maken, maken we onze stalen deuren op maat, geheel afgestemd op jouw wensen. Passend bij je interieur en de architectuur van je woning kiezen we eerst een type stalen deur: stalen taatsdeuren, scharnierdeuren, schuif- of harmonicadeuren of een stalen loftdeur. Voor de afwerking van je stalen deuren bepalen we vervolgens de vlakverdeling, de afwerking én het type veiligheidsglas.

Wil je advies over welk type stalen deur het best geschikt is voor jouw interieur? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor een gratis interieuradvies.
 

Verschillende stalen deuren op maat gemaakt door Staal Style entree met stalen taatsdeuren

Verschillende soorten stalen deuren 

op maat gemaakt

Staal Style vervaardigt verschillende types binnendeuren in staal. Afhankelijk van jouw wensen en je interieur kiezen we de beste oplossing.
• Stalen scharnierdeuren
• Stalen taatsdeuren
• Stalen harmonicadeuren (zelfsluitend)
• Stalen schuifdeuren of loftdeuren

Stalen scharnierdeur op maat gemaakt door Staal Style draait 180

Stalen scharnierdeuren

De stalen scharnierdeur past in iedere ruimte, het is een ‘gewone’ deur. Doordat je zelf de positie van het scharnier kunt kiezen, kan de stalen deur zowel naar links als rechts openen en kan deze zelfs 180 graden worden geopend. Een klassieke stalen scharnierdeur van Staal Style wordt altijd geleverd met een stalen kozijn dat in de opening wordt bevestigd. 

Stalen taatsdeur naar hal en woonkamer op maat gemaakt door Staal Style

Stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur scharniert aan de boven- en onderkant en hoeft dus niet in een kozijn te vallen. De stalen taatsdeuren van Staal Style scharnieren in twee richtingen en zijn voorzien van een uniek softclose- en opensysteem waardoor de deuren gemakkelijk open en dicht vallen. Lees meer over de voordelen van een taatsdeur.

Zelfsluitende stalen harmonicadeur door Staal Style op maat gemaakt

Stalen harmonicadeuren

Staal Style heeft in eigen fabriek een uniek zelfsluitend systeem ontwikkeld voor stalen harmonicadeuren. Deze stalen vouwdeuren, voorzien van dit geavanceerde systeem, openen en sluiten vanzelf. Een prachtige ruimtebesparende oplossing in je interieur omdat je de volledige breedte van de opening kunt benutten. Ontdek alle voordelen van onze stalen harmonicadeuren.

Stalen schuifdeur modern melkglas op maat gemaakt door Staal Style

Stalen schuifdeuren

De stalen schuifdeuren van Staal Style zijn zeer praktisch en ruimtebesparend doordat deze niet in de ruimte draaien. Langs een fluisterstille aluminium rail openen en sluiten de stalen schuifdeuren op eigen kracht. De ideale oplossing voor kleinere ruimtes. Ontdek de mogelijkheden van stalen schuifdeuren.

Trendy witte stalen deuren stalen deur met witte poedercoating door Staal Style
stalen glazen deur met rookglas op maat gemaakt door staal style schuifdeur

verschillende soorten glas voor jouw stalen deuren

Alle stalen deuren van Staal Style worden geleverd met hoogwaardig veiligheidsglas. Voor de keuze van het soort glas zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je het open karakter van de stalen deuren zo optimaal mogelijk behouden, dan kies je voor helder glas. Voor sommige ruimtes of passend bij je interieur kun je ook kiezen voor satijn glas, melkglas, getint- of rookglas. Wanneer je meer privacy wenst in een bepaalde ruimte of een kast wilt afsluiten, is de keuze voor rooklas of melkglas een prachtige optie. 

Verschillende soorten glas voor stalen deuren:
• helder glas
• satijn glas
• melkglas
• rookglas
• brons glas

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN STAAL IN JOUW INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een bijzondere eye-catcher in jouw interieur? Stalen deuren, stalen harmonicadeuren, stalen kozijnen, een stalen trap of (wijn)kast? Of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op via onderstaand formulier en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je direct contact? Bel gerust voor meer informatie: 085-333 00 23

Ik ontvang graag meer informatie over:
Aanvullende wensen of opmerkingen:
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Waar kent u ons van?
Google
RTL Van Woonvilla naar Droomvilla
Facebook/Instagram
Pinterest
Overig
Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl