Op maat gemaakte stalen taatsdeuren stalen deuren door Staal Style hotelchique interieur

Ontdek onze STALEN maatwerk binnendeuren

Wil je je interieur een upgrade geven met exclusieve stalen binnendeuren? Staal Style levert  handmatig gefabriceerde binnendeuren van staal. Unieke en exclusieve eyecatchers in je interieur. Maatwerk van de meest hoogwaardige materialen, desgewenst geheel volgens jouw eigen ontwerp gemaakt. Ontdek hier de mooiste stalen binnendeuren, taatsdeuren, schuifdeuren, vouw- of harmonicadeuren en  vraag direct informatie aan. We helpen je graag!

Stalen taatsdeur op maat gemaakt door Staal Style

stalen binnendeur: taatsdeur

Stalen taatsdeur op maat gemaakt door Staal Style

In tegenstelling tot een scharnierdeur, heeft een taatsdeur geen scharnieren aan de zijkant, waardoor geen kozijn benodigd is. De deur draait rond een verticale as op ongeveer 6 cm van de muur. Één van de meest comfortabele eigenschappen van een taatsdeur is dat deze naar twee richtingen 90 graden open kan. Hierdoor kun je de deur altijd in je looprichting openduwen en valt deze automatisch weer achter je dicht.

stalen binnendeur: schuifdeur

Stalen schuifdeur op maat gemaakt door Staal Style

De enige deur zonder scharnieren omdat deze aan een fluisterstille aluminium rail aan het plafond of muur hangt. Altijd voorzien van softclose & -opensysteem waardoor de veelal zware deur op eigen kracht altijd zachtjes opent en sluit. Een schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing, omdat deze parallel aan de muur door de rail glijdt.

Stalen binnendeur: SCHarnierdeur

Stalen scharnierdeur en taatsdeur op maat gemaakt door Staal Style

Een stalen scharnierdeur wordt altijd geleverd inclusief een stalen kozijn dat in de opening wordt bevestigd. Door middel van aanlaspaumelles wordt de deur aan het kozijn gehangen. Het kozijn wordt voorzien van een aanslag waartegen de deur magnetisch sluit, zodat je geen concessies hoeft te doen aan het ontwerp van de glasverdeling. Desgewenst kan een stalen scharnierdeur 180 graden worden geopend.

stalen binnendeur: harmonicadeur

Zelfsluitende stalen harmonicadeur door Staal Style op maat gemaakt

Met een harmonicadeur kun je vrijwel de volledige breedte van de opening benutten, terwijl je nauwelijks ruimte verliest. In tegenstelling tot een schuifpui of openslaande deuren. Vergroot ook je woongenot, in je interieur, in je buitenhuis of tuinkamer met de op maat gemaakte stalen vouwwanden en harmonicadeuren van Staal Style.

stalen binnendeur: loftdeur

Loftdeur stalen schuifdeur op maat gemaakt door Staal Style

Naast het feit dat stalen loftdeuren of schuifdeuren (veelal in combinatie met hout of zelfs leer) een prachtige aanvulling zijn voor iedere ruimte in je huis, zijn ze ook zéér praktisch. Veel andere deuren hebben een bepaald draaibereik. Een loftdeur of schuifdeur draait de ruimte niet in als je deze opent. Dit maakt het ook een prettige oplossing voor kleinere ruimtes.

laat je inspireren door onze stalen binnendeuren

Stalen taatsdeur op maat gemaakt door Staal Style twee richtingen open
Zelfsluitende stalen harmonicadeur door Staal Style op maat gemaakt softclose
Stalen taatsdeur, raamkozijn en trap visgraatvloer door Staal Style
Stalen deuren en interieuroplossingen op maat gemaakt door Staal Style

Passie voor interieur

Exclusieve eyecatchers

Staal Style is ontstaan uit de passie om te creëren, mooie dingen te maken en mensen blij te maken. Om die reden startte Marco Janssen in 2017 zijn nieuwe avontuur. Staal Style werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een eerlijke prijs. Marco komt graag langs om met je mee te denken over de mogelijkheden. Doordat alle projecten met de hand worden gemaakt ben je verzekerd van een exclusief stukje vakmanschap: een absolute eye-catcher!

Stalen taatsdeur, raamkozijn en trap visgraatvloer door Staal Style

BEN JE BENIEUWD naar de mogelijkheden van stalen binnendeuren?

Neem gerust vrijbijvend contact met ons op via onderstaand formulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van stalen deuren in jouw woning.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN STAAL IN JOUW INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een bijzondere eye-catcher in jouw interieur? Stalen deuren, stalen harmonicadeuren, stalen kozijnen, een stalen trap of (wijn)kast? Of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op via onderstaand formulier en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je direct contact? Bel gerust voor meer informatie: 085-333 00 23

Ik ontvang graag meer informatie over:
Aanvullende wensen of opmerkingen:
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Waar kent u ons van?
Google
RTL Van Woonvilla naar Droomvilla
Facebook/Instagram
Pinterest
Overig
Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl