Stalen producten op maat gemaakt door Staal Style stalen deuren en interieur
Schermafbeelding 2024 05 25 om 21.27.03
eyecathers voor jouw interieur
Staal Style exclusieve stalen deuren op maat gemaakt Renesse zandkleur
exclusief design in staal
Op maat gemaakte stalen taatsdeuren stalen deuren door Staal Style hotelchique interieur

OP ZOEK NAAR STALEN BINNENDEUREN?

Ben je op zoek naar een upgrade van je interieur en wil je graag stalen binnendeuren plaatsen? Staal Style levert je op maat gemaakte deuren voor je woning. Verschillende type stalen binnendeuren worden in eigen fabriek met de hand gemaakt. De keuze voor de vlakverdeling van de deuren, het deurbeslag, de handgrepen, eventuele aansluitende glazen panelen én het type glas zorgen dat jouw stalen binnen deuren prachtig passen in je interieur en dragen bij aan de exclusiviteit en het gevoel van luxe dat je wilt creëeren.  Ontdek hieronder de mogelijkheden of neem contact met op ons voor een gratis advies.

Stalen taatsdeur, raamkozijn en trap visgraatvloer door Staal Style

BEN JE BENIEUWD naar de mogelijkheden van stalen binnendeuren?

Neem gerust vrijbijvend contact met ons op via onderstaand formulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van stalen deuren in jouw woning.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN STAAL IN JOUW INTERIEUR

Ben je op zoek naar een bijzondere eye-catcher in jouw interieur? Stalen deuren, stalen harmonicadeuren, stalen kozijnen, een stalen trap of (wijn)kast? Of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op via onderstaand formulier en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je direct contact? Bel gerust voor meer informatie: 085-333 00 23

Ik ontvang graag meer informatie over:
Aanvullende wensen of opmerkingen:
Voeg eventueel foto's of documenten toe
Waar kent u ons van?
Google
RTL Van Woonvilla naar Droomvilla
Facebook/Instagram
Pinterest
Overig

stalen taatsdeur

Stalen taatsdeur op maat gemaakt door Staal Style

In tegenstelling tot een scharnierdeur, heeft een taatsdeur geen scharnieren aan de zijkant, waardoor geen kozijn benodigd is. De deur draait rond een verticale as op ongeveer 6 cm van de muur. Één van de meest comfortabele eigenschappen van een taatsdeur is dat deze naar twee richtingen 90 graden open kan. Hierdoor kun je de deur altijd in je looprichting openduwen en valt deze automatisch weer achter je dicht.

stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur op maat gemaakt door Staal Style

De enige deur zonder scharnieren omdat deze aan een fluisterstille aluminium rail aan het plafond of muur hangt. Altijd voorzien van softclose & -opensysteem waardoor de veelal zware deur op eigen kracht altijd zachtjes opent en sluit. Een schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing, omdat deze parallel aan de muur door de rail glijdt.

Stalen SCHarnierdeur

Stalen scharnierdeur en taatsdeur op maat gemaakt door Staal Style

Een stalen scharnierdeur wordt altijd geleverd inclusief een stalen kozijn dat in de opening wordt bevestigd. Door middel van aanlaspaumelles wordt de deur aan het kozijn gehangen. Het kozijn wordt voorzien van een aanslag waartegen de deur magnetisch sluit, zodat je geen concessies hoeft te doen aan het ontwerp van de glasverdeling. Desgewenst kan een stalen scharnierdeur 180 graden worden geopend.

stalen harmonicadeur

Zelfsluitende stalen harmonicadeur door Staal Style op maat gemaakt

Met een harmonicadeur kun je vrijwel de volledige breedte van de opening benutten, terwijl je nauwelijks ruimte verliest. In tegenstelling tot een schuifpui of openslaande deuren. Vergroot ook je woongenot, in je interieur, in je buitenhuis of tuinkamer met de op maat gemaakte stalen vouwwanden en harmonicadeuren van Staal Style.

stalen loftdeur

Loftdeur stalen schuifdeur op maat gemaakt door Staal Style

Naast het feit dat stalen loftdeuren of schuifdeuren (veelal in combinatie met hout of zelfs leer) een prachtige aanvulling zijn voor iedere ruimte in je huis, zijn ze ook zéér praktisch. Veel andere deuren hebben een bepaald draaibereik. Een loftdeur of schuifdeur draait de ruimte niet in als je deze opent. Dit maakt het ook een prettige oplossing voor kleinere ruimtes.

Staal Style maakt stalen (taats)deuren op maat, exclusieve stalen vouw- en harmonicadeuren

laat je inspireren...

Wil je meer inspiratie of een overzicht van de mogelijkheden van staal in jouw interieur? Download hier onze brochure of vraag vrijblijvend meer informatie aan. 

Inspiratie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt regelmatig onze inspiratie-mail.

Contact

De Lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke

085-333 00 23

stuur een whatsapp
085-333 00 23

welkom@staalstyle.nl