Stalen producten op maat gemaakt door Staal Style
Welkom bij

Staal Style

Stalen design voor een unieke sfeer

Bij Staal Style hebben we stalen oplossingen voor ieder interieur.
Wil je separate ruimtes creëren binnen je woning of bijvoorbeeld op kantoor of in een horecagelegenheid?
Dan zijn stalen deuren en kozijnen de ideale oplossing. Op deze manier behoudt een interieur een open en ruimtelijk karakter, terwijl het wel intiem en sfeervol is.
De handgemaakte projecten van Staal Style hebben een exclusieve en unieke uitstraling waar je eindeloos van kunt genieten.

Stalen Scharnierdeur
 

Staal Style te zien bij RTL4

Staal Style is ook dit seizoen weer 'preferred supplier' van het programma "van Woonvilla naar Droomvilla"  op RTL4 en zal in meerdere afleveringen te bewonderen zijn. Kijk je met ons mee?

Stalen Scharnierdeur

Contactgegevens Staal Style

Staal Style is gespecialiseerd in metalen binnendeuren en ramen. Deze worden op maat gemaakt in de eigen werkplaats. Met deuren en ramen van staal en glas creëert Staal Style extra ruimte en licht in uw woning of kantoor.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van toepassingen met staal? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of:

Tel: +31 (0)85-3330023
E-mail: welkom@staalstyle.nl

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 21.00 uur en op werkdagen geopend van 07:00 uur tot 17:00 uur .

De lelie 4.1
4322 NP  Scharendijke
Netherlands

Volledig handgemaakt op maat
Verzekerd van de hoogste kwaliteit
De beste materialen
Zeer sterke en hoogwaardige poedercoating

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe deur, (raam)kozijn, trap, hekwerk, (wijn)kast of trapleuning? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!