Stalen producten op maat gemaakt door Staal Style

Welkom bij

Staal Style

De handgemaakte projecten van Staal Style hebben een exclusieve en unieke uitstraling waar je eindeloos van kunt genieten.

Stalen design voor een
unieke sfeer

Staal Style

Stalen deuren

Een stalen deur is een mooie oplossing om separate ruimtes te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld de keuken scheiden van de eetkamer, of een kantoorruimte splitsen in meerdere delen.

Staal Style

Stalen raamkozijnen

Een stalen raamkozijn is een mooie oplossing om separate ruimtes te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld de keuken scheiden van de eetkamer, of een kantoorruimte splitsen in meerdere delen.

Informatie aanvragen

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe deur, (raam)kozijn, trap, hekwerk, (wijn)kast of trapleuning? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Contactgegevens Staal Style

Staal Style is gespecialiseerd in metalen binnendeuren en ramen. Deze worden op maat gemaakt in de eigen werkplaats. Met deuren en ramen van staal en glas creëert Staal Style extra ruimte en licht in uw woning of kantoor.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van toepassingen met staal? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of:

Tel: +31 (0)85-3330023
E-mail: welkom@staalstyle.nl

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 21.00 uur en op werkdagen geopend van 07:00 uur tot 17:00 uur.

De Lelie 4.1
4322 NP Scharendijke
Netherlands

Volledig handgemaakte op maat
Verzekerd van de hoogste kwaliteit
De beste materialen
Zeer sterke en hoogwaardige poedercoating